Leányfalvi Vanessza még mindig a csúcson van, nem adja fel! Iskola mellett a Nemzeti színházban szerepel egy darabban, fotózásokra jár, és edzéseket sem hagyja ki, ráadásul a verseny szezon mellett, hamarosan elkezdődnek a filmforgatások is.

Szia Vanessza. Mostanában csak a bejegyzéseket látjuk facebookon, de most sikerült elérnünk téged, mesélj nekünk egy kicsit. Miket csinálsz mostanában?

Sziasztok! Igen elég rohangálósak a napok, és egyre sűrübbek, de a sikerért harcolni kell, semmi sincs ingyen. Nemrég lett vége a színházi próbámnak, a riport után rohanok edzeni, aztán este folytatom a tanulással a napot. Ezen a héten a Színházi próbát részesítettem előnyben hisz pénteken eljön a nagy nap, de egyébként edzésre is járok hiszen elkezdődik hamarosan a verseny szezon, ahol szeretném a lehető legjobbat nyújtani. Illetve a verseny mellett, ha mindenigaz a elkezdjünk forgatni a filmet is, amibe a Dream Media közvetített ki szereplőnek, ezúttal is köszönöm nekik. Na meg persze folytatódnak a fotózások,egyre jobb és több lehetőséggel. Erre is muszáj időt szakítani a sport, próbák és persze a család és barátok mellett.

Mikor kezdődik a versenyszezonod?És mikor lesznek pontosan a versenyeid?

Február végén kezdődik a szezon. Egész pontosan február 21-én kezdek a Rittmus csapatok országos és rgyben pontgyűjtő versenyén. Itt felnőtt kategóriában fogok indulni gyakorlatommal. Ezután február 27-én lesz a következő versenyem, az Energy Dance sportegyesület versenyén. Februárban ez a két versenyem lesz előre láthatólag, de ez váltohat. Március 20 a következő versenyem szintén a Rittmus csapatok pontszező versenyén, azután április 16-án az Energy Dance versenyén indulok és utánna pedig a várva várt verseny amire a legjobban készülök az IFBB Magyar kupája, magyarország egyik legkomolyabb Fitness szövetsége. Egyenlőre ennyi, illetve a nyár még alakul...

Heti hány edzésed van? És kivel edzel?

Heti 4-5 edzésem van, barátnőmmel közösen edzünk, ő is a Magyar bajnokságra készül. Gyakorlatom pedig magánórákon rakják össze.

Mit csinálsz abba a kevés szabadidődbe ami marad?

Családdal és barátokkal vagyok. Étterembe megyünk, moziba vagy épp kávézni, de néha színházba is, illetve vásárolni.