2014. június 14-16-ig  Szerbiában rendezték meg az 5. Gyermek Fitness Világbajnokságot, ahol szenzációs sikereket ért el a BioFIT SE – Lantos  Johnny Fitness  két versenyzője. Benkő Regináról már többször is hallhattunk, aki címvédőként indult a versenyen. Világbajnoki címét sikerült megtartania, aranyérmet  szerzett ismét! Nővére Benkő Fruzsina pedig ezüstérmet hozhatott haza!

Június  14-e az utazással, regisztrációval, a bírói eligazításokkal, a részvevőknek pedig az akklimatizációval telt.  Maga a verseny 15-én vasárnap zajlott. A középdöntő  délelőtt 10 órakor kezdődött   Novi Sad gyönyörű  Nemzeti Színházában és több  mint 7 órát vett igénybe. Összesen 113 fitneszgyakorlatot mutattak be a gyerekek, utána pedig a  versenyzők fizikumát értékelték. Az előbbiek alapján  korosztályonként kiválasztották a hat döntőst, akiknek este a fináléban  az  ünnepélyes megnyitó és felvonulás után ismét be kellett mutatni a gyakorlatát.  Az eredményhirdetésre este 10 órakor került sor. A napot  bankett  zárta.

A rendezők Benkő Reginát  hirdették a legeredményesebb  versenyzőnek, aki  idén már az 5. aranyérmét szerezte. Az eddigi  megrendezett Gyermek Fitness Világbajnokságok  mindegyikén indult  Regina és mindegyikét megnyerte!!!  Ötszörös világbajnok!

Gratulálunk lányok, nagyszerű  eredményeket hoztatok!!!